Current Issue
May 2014 magazine cover
Subscribe

Save 81% off the newsstand price!

Architects from around the world submitted their portfolios, and by mid-December, a jury of experts invited ten design teams to re-imagine three "dead-zones" on the National Mall. (Courtesy of Michael Maltzan Architecture + Tom Leader Studio for Sylvan Theater)

Winners Announced for National Mall Design Competition

The area between the Lincoln Memorial and the U.S. Capitol has seen better days, but architects are vying to improve the nation’s front lawn

Snohetta + AECOM

Union Square
(Courtesy of Snohetta + AECOM)
From the National Mall, visitors ascend a set of steps to a gentle slope, bracketed by trellises, in Snohetta + AECOM’s proposal for Union Square. The trellises are meant to mimic the wings of an eagle. At the top of the slope is a bow-tie-shaped reflecting pool, cut by four walking paths.

Comment on this Story

comments powered by Disqus